Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Als schoonheidsspecialiste kan je bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen. Omdat iedere huid anders is wordt er voordat de behandeling begint een huidanalyse gedaan om te kijken wat jouw huid nodig heeft.
In mijn salon zijn er meerdere soorten apparatuur voor verschillende doeleinden. Na de huidanalyse wordt er bepaald met wat voor apparatuur er wordt gewerkt. Kom je langs voor een gezichtsbehandeling, dan is er ook een mogelijkheid om onzuiverheden te verwijderen.
Dit kunnen mee-eters of gerstekorrels zijn.

schoonheidsbehandeling-van-een-gezicht

Behandelingen met Extenso

Er zijn verschillende behandelingen te boeken, in het boekingssysteem kan je zien wat de behandeling inhoud. In mijn salon werk ik met het merk Extenso. Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij. Het merk Extenso is duurzaam en verantwoord. Extenso is een ‘no nonsense’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering.

Wist je dat?

Naast de gezichtsbehandelingen je ook bij mij in de schoonheidssalon terecht kan voor een lichaamsmassage? Bij de lichaamsmassage worden de benen, rug, armen, nek, schouders, decolleté en gezicht gemasseerd. Klik op maak afspraak om deze behandeling te boeken.