Over mij

Over mij

Beauty By Kelley bestaat sinds 24 november 2020 als officeel bedrijf. Het begon met een passie voor wenkbrauwen door altijd zelf perfecte wenkbrauwen te willen hebben. De passie werd zo groot dat ik besloot een cursus te volgen om deze vaardigheid zelf te leren. Bezig zijnde met de behandeling wenkbrauw shaping kreeg ik interesse om meer beautybehandelingen aan te gaan bieden. Dit had tot gevolg dat ik meerdere cursussen gevolgd heb op het gebied van wenkbrauwen. In 2022 heb ik besloten om nog meer uit te breiden op het gebied van beautybehandelingen. Daarom heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en kan je bij mij ook terecht voor gezichtsbehandelingen.

Kelley Boerman met het certificaat

Behaalde certificaten

Allround henna brows (Beauty By us, Appingedam)

Schoonheidsspecialiste (Noord Nederlands Academie)

Waxing en tinting (Mrs. Highbrow, Amsterdam)

Locatie van mijn salon

De beautysalon is gevestigd aan huis op het adres Burgemeester Klauckelaan 20 in Appingedam. Appingedam ligt in de regio Groningen en is vanaf Groningen circa 30 minuten reizen. Er is ruimte om gratis te parkeren op het adres in Appingedam. Let op, de salon bevindt zich op de eerste verdieping.

Mijn visie

Ik streef altijd naar perfectie en ben alleen tevreden met het beste resultaat. Beauty By Kelley staat voor de beste service voor de klant. Daar hoort bij dat ik goed luister naar wat de klant wil en dat ik mijn behandeling hierop aanpas. Bij Beauty By Kelley staat de klant centraal en word je verwelkomd met een glimlach.

Behandelingen die ik uitvoer

Wax behandelingen

Wenkbrauw shaping

Gezichtsbehandelingen

Massages

Wimpers verven

Wenkbrauwen verven of henna