Henna

Henna

Voor deze razend populaire behandeling wordt vaak gekozen omdat henna een natuurlijk product is en een mooie duidelijke strakke vorm geeft aan de wenkbrauwen. Naast dit voordeel kleurt henna, in tegenstelling tot normale wenkbrauwverf, ook de huid mee. De wenkbrauwhaartjes blijven 6 tot 8 weken gekleurd. Daarnaast heb je een week lang een tatoeage-achtige afdruk op de huid, afhankelijk van je huidtype, verzorgingsproducten en nazorg.

Henna behandeling

Brow Tycoon

De formule die zij hebben is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring.

Wanneer wordt deze beauty behandeling afgeraden?

Als de huid rondom de wenkbrauwen wondjes/open plekjes heeft

Je het herpes virus hebt (in en om het oog gebied)

De haren van je wenkbrauwen in de 2 voorafgaande weken een recente chemische kleuring hebben gehad

Je jonger bent dan 16 jaar

Bij de zeldzame ziekte PPD

Allergieën

Allergische reacties op deze henna komen nauwelijks voor maar uitsluiten van allergieën is nooit zeker. Daarom is het bij mij mogelijk om 24 uur voor de behandeling langs te komen op afspraak om een allergie test te doen. De henna is geschikt voor zwangere vrouwen alleen bij een allergische reactie mag er geen antibiotica worden gebruikt.

Nazorg

Het is belangrijk om na het verven van de wenkbrauwen 24 uur de wenkbrauwen niet nat te maken of er cremes op te smeren. Dit om het best gewenste resultaat te krijgen. Uv straling kan de henna doen vervagen. Daarom is het belangrijk om niet te lang in de zon te zijn of onder de zonnebank te liggen.