Schoonheidssalon Groningen / Appingedam behandeling

Schoonheidssalon Groningen, Appingedam, Delfzijl

Schoonheidssalon Groningen, Appingedam, Delfzijl

Beauty By Kelley is een Groningse schoonheidssalon gevestigd in Groningen te Appingedam. De schoonheidssalon ligt vlak bij de dorpjes Holwierde, Spijk, Godlinze, Bierum en Delfzijl. Ik ben begonnen met mijn schoonheidssalon op 24/11/2020 en voer de volgende behandelingen uit: Henna, Verven, Waxen & Epileren. Alle behandelingen die ik uitvoer, voer ik uit met zorg en naleving van wetgeving. Zo ga ik altijd hygiënisch en veilig te werk.

Kelley in haar schoonheidssalon
Kelley geeft een beauty behandeling in haar schoonheidssalon in Groningen

Brow Tycoon

De formule die Brow Tycoon bezit is een combinatie van de beste kwaliteit Indische henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Mijn schoonheidssalon maakt gebruik van Brow Tycoon. Daarmee kun je onze schoonheidssalon ook mee afvinken op jouw lijstje! Bekijk ook eens de website van BrowTycoon.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie! Heb je iets niet kunnen vinden op deze website, Of heb je opmerkingen in het algemeen? Vul dan hier het contactformulier in. Ik streef er na altijd binnen 24 uur te antwoorden. Wil je direct een afspraak maken? Dat kan, gebruik hiervoor de reserveer module, die je rechtsonder hier op de website kunt vinden.

Waxing en tinting (Mrs. Highbrow, Amsterdam)

Allround henna brows (Beauty By us, Appingedam)

Lashlift (Beauty By Us, Appingedam)

Masterclass Lashlift (The Lashfactory, WimperXL, Katwijk)